Drama

 

God eren en de gemeente dienen door middel van sketches. Dat doet de bediening drama. Een vast team van enthousiaste creatieve mensen treden regelmatig op in een sketch dat bij het thema van een eredienst past. Hun visie: 'spelen voor God's aangezicht'.

Op verzoek speelt het team artiesten ook bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld bij een jongerendienst of een Alpha-cursus.

 

De bediening drama bestaat uit een team van tien personen. Er is altijd ruimte voor nieuwe acteurs, figuranten, stemacteurs, camera- en geluidsmensen of technici. Klik hier voor een overzicht van de actuele vacatures.

We verwachten van elk lid van de bediening dat deze een auditie aflegt. Dit omvat een gesprek over je motivatie, je ervaring en je persoonlijk geloof. Als je auditie doet om te willen spelen, laat je daarnaast een stukje drama zien. Dit hoef je niet zelf te kiezen, hier word je uiteraard bij geholpen.

 

Contact

Heb je interesse om ook bij ons team te komen? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met iemand die je kent uit de bediening drama.