Hartelijk welkom!

Dit is de website van de evangelische gemeente 'Parousia' Zoetermeer.

Ben je hier voor het eerst? Voor zoekers willen we een richtingwijzer zijn naar Jezus, de Zoon van God. Met elkaar vormen we een vitale, levende gemeenschap waarbinnen we elkaar uitdagen om optimaal vorm te geven aan ons leven als christen, op een manier die past bij de tijd waarin we leven.

Graag nodigen wij je uit voor onze samenkomsten op zondagmorgen!

Laatste nieuws

Op zaterdag 15 december organiseert SPARKLE voor alle vrouwen van Parousia een workshop 'Bible Journaling' met Linette Trapman.

Staat het al in uw agenda? Van 4 t/m 10 november: De Parousia gebedsweek! Alle leden en bezoekers, jong en oud èn mensen die met u mee willen komen…

Week van Gebed

Van 21 tot 28 januari is er de Week van Gebed. Het thema is ‘Recht door Zee’. Wereldwijd zal er worden gebeden voor de eenheid. U bent van harte…

Lieve dames, op zaterdag 27 januari is er weer een *SPARKLE* wandeling. Tijd voor samen wandelen, praten en bidden!

Zondag

Datum: 11 oktober 2020
Tijdstip: 10:00 uur
Livestream: Klik hier
Liturgie: Klik hier
Spreker: Jurgen Lindenhols

 

Zondag 11 oktober spreekt Jurgen Lindenhols vanuit het jaarthema #waarbenje? We komen Jezus tegen na een groot wonder waarbij hij meer dan vijfduizend mensen te eten heeft gegeven. In een gesprek de volgende dag zegt Jezus: Ik ben het brood dat leven geeft. Hierna ontstaat een gesprek over het verschil tussen brood (zegen) en de gever van het brood, Jezus die zelf het brood is, waarna je nooit meer honger hebt.

Teksten:
Joh. 6:1-13 ter inleiding
Joh. 6:22-40

U ben van harte welkom om de livestream te volgen.

 

 

Komende zondag bent u weer van harte welkom!

 

Klik hier voor de liturgie.

Inschrijven

U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van de ochtenddienst.

Inschrijven ochtenddienst

Inschrijven s.v.p. vóór vrijdag 18:00 uur. We zien ernaar uit u zondag te ontmoeten!

Belangrijk

Wegens maatregelen rondom het coronavirus is het bezoeken van de kerkdienst op zondag alleen mogelijk op inschrijving. Tevens zal elke dienst online uitgezonden worden via onze livestream.