Zondag

Iedere zondagmorgen om 10.00 uur (tenzij anders aangegeven) komen we samen in ons gebouw ‘De Uitkijk’, Wattstraat 64 in Zoetermeer. Kom ook eens langs!

 

 

Diensten

Onze diensten beginnen om 10.00 uur met samenzang. Daarna opent een oudste de samenkomst met gebed en kondigt de mededelingen af. De zangdienst wordt vervolgens voortgezet. Een getalenteerde muziekgroep met onder andere gitaar, basgitaar, drums en verscheidene vocalisten verzorgt de muzikale begeleiding. De overdenking begint rond 10.30 uur en duurt ongeveer een half uur. We sluiten de dienst af met gebed en zegenbede. Na afloop is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en kennis te maken met andere bezoekers.

In de grote zaal is tevens een ringleiding aanwezig voor slechthorenden.

 

Overdenking

Van de meeste overdenkingen worden geluidsopnamen gemaakt. Tegen een kleine vergoeding kunt u deze op CD meenemen. Vaste bezoekers kunnen de overdenkingen ook downloaden.

 

Kinderen

Voor de allerkleinsten is er altijd crèche. Kinderen van de basisschoolleeftijd gaan na de inleiding naar hun eigen bijeenkomst: de Kids Club. Deze is verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen en wordt geleid door bekwame en toegewijde mensen.

 

Tieners

Voor de tieners wordt er eens per maand een speciale tienerdienst georganiseerd, gelijktijdig met de reguliere dienst. Deze tienerdienst vindt plaats in de soos, bij binnenkomst links aan het einde van de gang.

 

Parkeren

In de directe omgeving van De Uitkijk is er voldoende parkeergelegenheid. Het parkeerterrein direct voor de ingang is op zondagmorgen en tijdens bijzondere gelegenheden bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn, ouderen en de mensen die hen hebben opgehaald met de auto. Eén parkeerplaats is gereserveerd voor de (gast)predikant.