Parousia gebedsweek

Staat het al in uw agenda? Van 4 t/m 10 november: De Parousia gebedsweek! Alle leden en bezoekers, jong en oud èn mensen die met u mee willen komen zijn meer dan welkom!

 

 


 
Op zondagavond is er speciaal gebed voor genezing.

 

En op woensdagmiddag is er een speciale kindermiddag!


 
Zomaar een aantal uitspraken n.a.v. de vorige keer:
 
“Er was zo’n liefdevolle en knusse sfeer, heel bijzonder. En wat een rust!”


“Dit is beter dan een vakantiedag."


“Is er alweer een jaar om? Ik ging eerlijk gezegd met tegenzin, een soort plichtsgevoel… Maar God heeft mij boven verwachting bemoedigd toen ik daar was. Dat had ik nooit verwacht, zeker niet in de situatie waar ik toen in zat! Nu kijk ik er echt naar uit!”


“Als team gezegend worden was speciaal. Het deed echt wat. Ook later nog. Goed om weer te doen.”
 


Tijd maken voor God. Ons hart met Hem delen. Geeft dat je merkt dat Hij er ook daadwerkelijk voor ons is. Communicatie met God.


Deze week maken we doorlopend vrij om daar extra bewust mee om te gaan. God als hoogste prioriteit. Als uitgangspunt, elke dag. Eérst Hij… dan de rest. Zullen we elkaar daarin bemoedigen?


Ons verlangen is:

  • Onze levens met God te delen. Persoonlijk èn als gemeente samen.
  • Al het werk binnen Parousia voor Gods troon en onder zijn heerschappij brengen. Kom voor een zegen individueel of als bediening.
  • Gastheren/vrouwen gezocht, die gastvrij anderen willen ontvangen, zodat er altijd iemand is om mee te bidden. Schrijf je in op het rooster. Als jij je opent voor God wordt je gevuld. Om zo weer uit te delen.


 
Vragen en opgeven kan bij de stand in het atrium of bij Gijsbert (parousiagebedsweek@gmail.com of 06-53429789).